ONZE PAKETTEN RIT E-STEP MET ANDERE ACTIVITEIT

Groepsactiviteiten

VR ESCAPE ROOM « LA CASA DE DINERO »

Begeleide rit E-Step - Virtuele Escape Room

Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle uitdagende raadsels op te lossen. In de virtuele wereld vind en zie je aanwijzingen, die nodig en nuttig zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Overleg en samenspel zijn essentieel voor een goed teamresultaat en misschien wel de overwinning.

voor 4 tot 6 personen per team, mogelijkheid om meerdere teams te vormen.

67€ P.P

PROEVEN STREEKPRODUCTEN

Tour en trottinettes - Pause dégustation produits locaux

Begeleide rit met E-step - Pauze met proeven van streekproducten (speciaal bier , kaas, vleeswaar,...)

Vanaf 8 personen.

54€ P.P

Visite de la brasserie d'Achouffe

Tour en trottinettes - visite de la brasserie d'Achouffe

Combineer een E-steprit met een bezoek aan brouwerij Achouffe en ontdek de geheimen van de productiemethode van dit kabouterbier.

Bezoek aan de brouwerij met als cadeau een 75cl fles, een glaasje en een bon -1€ in de Chouffe-shop.

Vanaf 5 personen.

54€ P.P

Touwenparcours

Tour en trottinettes - Accrobranche

Ben jij een avonturier en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ook niet wanneer je daarvoor met de voeten van de grond moet?Het parcours sleept je mee over enkele uitdagende touwbruggen en katrolbanen. 

We moeten dan natuurlijk ook nog naar beneden. Onze grote kabelbaan neemt je mee en zorgt voor een leuke afsluiting van het parcours.

Vanaf 8 personen.

60€ P.P

Bezoek van het huis van het land van salm

Tour en trottinettes - visite de la Maison du Pays de Salm

Ontdekkingstocht met op het programma geologie, geschiedenis en folklore van het Salmland. Na een didactische film loop je door vreemde galerijen. Dan beland je plots in een duivels sabbatfeest van de Heksen van het Salmdal. Liefhebbers van spanning en sensatie: durven jullie het aan? Onze legenden zullen je betoveren...

Speciale prijs voor scholen op aanvraag!

Vanaf 4 personen.

48€ P.P

Boog- en karabijnschieten

Begeleide rit E-Step- Boog- en karabijnschieten.

Ooit al eens willen boogschieten of karabijnschieten? Kom het proberen. Eerst krijg je uitgebreid uitleg over het gebruik van het materiaal en de veiligheid. Oefening baart kunst. Na wat oefenen gaan we over tot een leuke wedstrijd met uiteindelijk één winnaar.

Vanaf 10 personen.

58€ P.P

Fun games

Tour en trottinettes - Fun Games

Fun games is een leuke activiteit die plezier en teamwork in de kijker zet. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar opnemen. Centraal in deze opdracht staan samenwerking, kracht, en snelheid. Deze activiteit biedt je een variatie aan opdrachten zoals: de funslang, ski race, de reuzebal, de gladiator,... Hou je van teamwork en maak je graag plezier met heel je team? Dan is deze activiteit echt iets voor jou.

Vanaf 8 personen.

64€ P.P

Bezoek van de brouwij lupulus

Tour en trottinettes - visite de la brasserie Lupulus

En wat vindt u van een rit met een E-step en achteraf een brouwerij bezoek waar u de verschillende stadia van de bierproductie leert kennen? U Zal worden ondergedompeld in het hart van ultramoderne faciliteiten, perfect geïntegreerd in een oude typische Ardeense boerderij uit de 18e eeuw.

Une bouteille au choix de 33cl et un galopin.

Vanaf 5 personen.

52€ P.P

GPS spel: de verloren cryptex

Begeleide rit E-Step - De verloren cryptex

Met behulp van een gps en een draagbare dvd-speler leg je een hele weg af. Deze weg brengt je stap voor stap dichter bij het mysterie. Maar om de juiste weg terug te vinden moet je allerlei raadsels oplossen. (circuit van 6km door het bos).

Vanaf 4 personen.

57€ P.P

Archery tag

Begeleide rit met E-Step - Archery tag

Ben je een fan van "The Hunger Games" of de "Arrow" -serie? Gewapend met een pijl en boog (met schuimpunten) moet je het kamp van je tegenstander veroveren. Verschillende scenario's zijn mogelijk.

Vanaf 10 personen.

58€ P.P

Discgolf

Begeleide rit E-Step - Discgolf

Discgolf lijkt op het traditionele golf maar dan met een frisbee ipv een balletje. Na een korte uitleg van de activiteit en een clinic over de verschillende soorten frisbees en werptechnieken werpt u een uitdagend parcours af. Het is de bedoeling om in zo min mogelijk worpen de frisbee in de polehole, een mand met kettingen, te gooien. De groep met de minste worpen over het gehele traject wint de ronde. Discgolf is een uitdagende activiteit voor jong en oud, sportief en minder sportief!

Vanaf 8 personen.

54€ P.P

Begeleide thema rit

Tour en trottinettes - ballade nature

Balade Champignon : Sortie en trottinette avec un passionné qui vous explique tout sur les champignons des bois. Cueillette , préparation et dégustation d’un toast aux champignons accompagné d’une bière spéciale.

Game Ride: scooteruitje bij zonsopgang om wild te observeren met een ontbijt in het wild.

Terroirwandeling: Ontdek erfgoed op een scooter met een kleine proeverij.

Vanaf 10 personen.

50€ P.P

Touwenparcour + 1 act naar keuze

Tour en trottinettes - Accrobranche + 1 activité.

Keuze uit boogschieten, lockers stapelen, abseilen, apenklimmen

Vanaf 10 personen.

68€ P.P

Heeft u een individueel pakket nodig?

Neem contact op !