Begeleide rondritten met elektrische All terrain steppen

ONZE PAKETTEN RIT E-STEP MET ANDERE ACTIVITEIT

Groepsactiviteiten

VR Escape Room «La Casa de Dinero»

Begeleide rit E-Step - Virtuele Escape Room

Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle uitdagende raadsels op te lossen. In de virtuele wereld vind en zie je aanwijzingen, die nodig en nuttig zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Overleg en samenspel zijn essentieel voor een goed teamresultaat en misschien wel de overwinning.

voor 4 tot 6 personen per team, mogelijkheid om meerdere teams te vormen.

75€ P.P

Bezoek aan de brouwerij Achouffe

Begeleide Rit E-step en Bezoek aan de brouwerij Achouffe

Curieux de découvrir à quoi ressemble la brasserie d’Achouffe et d’en apprendre davantage sur ses secrets de fabrication? Combinez le tour en trottinette suivi de la visite de la brasserie (trajet voiture Ard’enjoy – Achouffe :25 min).

U krijgt een 75cl fles en een kortingsbon van 1€ voor de Chouffe Shop.

Vanaf 5 personen.

62€ P.P

Touwenparcours

Begeleide Rit E-step - touwenparcours

Ben jij een avonturier en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ook niet wanneer je daarvoor met de voeten van de grond moet?Het parcours sleept je mee over enkele uitdagende touwbruggen en katrolbanen. 

We moeten dan natuurlijk ook nog naar beneden. Onze grote kabelbaan neemt je mee en zorgt voor een leuke afsluiting van het parcours.

 

 

 

Vanaf 10 personen.

72€ P.P

Bezoek van het huis van het land van salm

Begeleide Rit E-step - bezoek aan het Huis van het Salmland

Ontdekkingstocht met op het programma geologie, geschiedenis en folklore van het Salmland. Na een didactische film loop je door vreemde galerijen. Dan beland je plots in een duivels sabbatfeest van de Heksen van het Salmdal. Liefhebbers van spanning en sensatie: durven jullie het aan? Onze legenden zullen je betoveren...

Speciale prijs voor scholen op aanvraag!

Vanaf 4 personen.

53€ P.P

Boog- en karabijnschieten

Begeleide rit E-Step- Boog- en karabijnschieten.

Ooit al eens willen boogschieten of karabijnschieten? Kom het proberen. Eerst krijg je uitgebreid uitleg over het gebruik van het materiaal en de veiligheid. Oefening baart kunst. Na wat oefenen gaan we over tot een leuke wedstrijd met uiteindelijk één winnaar.

Vanaf 11 personen

67€ P.P

Fun games

Begeleide rit E-Step - Fun Games

Fun games is een leuke activiteit die plezier en teamwork in de kijker zet. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar opnemen. Centraal in deze opdracht staan samenwerking, kracht, en snelheid. Deze activiteit biedt je een variatie aan opdrachten zoals: de funslang, ski race, de reuzebal, de gladiator,... Hou je van teamwork en maak je graag plezier met heel je team? Dan is deze activiteit echt iets voor jou.

Vanaf 11 personen

74€ P.P

Bezoek van de brouwij lupulus

Begeleide rit E-Step - bezoek brouwerij Lupulus

Et pourquoi pas combiner un tour en E-trottinette suivi d’une visite de la brasserie locale située dans l’enceinte d’une magnifique ferme en carré du XVIII siècle (trajet Ard’enjoy – Brasserie Lupulus :15 min).

Een fles naar keuze van 33cl en een glaasje als cadeau.

Vanaf 5 personen.

62€ P.P

GPS spel: de verloren cryptex

Begeleide rit E-Step - De verloren cryptex

Met behulp van een gps en een draagbare dvd-speler leg je een hele weg af. Deze weg brengt je stap voor stap dichter bij het mysterie. Maar om de juiste weg terug te vinden moet je allerlei raadsels oplossen. (circuit van 6km door het bos).

Vanaf 5 personen.

66€ P.P

Archery tag

Begeleide rit met E-Step - Archery tag

Ben je een fan van "The Hunger Games" of de "Arrow" -serie? Gewapend met een pijl en boog (met schuimpunten) moet je het kamp van je tegenstander veroveren. Verschillende scenario's zijn mogelijk.

Vanaf 11 personen

67€ P.P

Discgolf

Begeleide rit E-Step - Discgolf

Discgolf lijkt op het traditionele golf maar dan met een frisbee ipv een balletje. Na een korte uitleg van de activiteit en een clinic over de verschillende soorten frisbees en werptechnieken werpt u een uitdagend parcours af. Het is de bedoeling om in zo min mogelijk worpen de frisbee in de polehole, een mand met kettingen, te gooien. De groep met de minste worpen over het gehele traject wint de ronde. Discgolf is een uitdagende activiteit voor jong en oud, sportief en minder sportief!

Vanaf 10 personen.

62€ P.P

Discgolf + Boogschieten

Begeleide rit E-Step - Discgolf + Boogschieten

Combineer uw stepuitje met 2 leuke activiteiten: Discgolf en Boogschieten.

Vanaf 11 personen

74€ P.P

Archery Tag + Boogschieten

Begeleide rit E-Step - Archery Tag + Boogschieten

Uw begeleid stepuitje gevolgd door 2 activiteiten waar u met een boog uw tegenstanders kunt verslaan.

Vanaf 11 personen

75€ P.P

Wild en ontbijt

Begeleide rit E-Step -Wild en Ontbijt

Wild rit :   Begeleide rit E-Step bij zonsopgang voor het wild te observeren met ontbijt op een mooie lokatie. Terugrit met de step.

Duur tussen 4 en 5 uur.

Prijs van 62 tot 72€ afhankelijk van het gekozen ontbijt.

Vanaf 10 personen.

65 - 75€ P.P

Streek Rit

Begeleide rit E-Step Ontdekking van de Streek

Streekrit: Een ontdekking van het erfgoed op een step begeleid door een liefhebber van de streek met verschillende uitleg over typische plaatsen (Bec du Corbeau, Keltisch kamp, goudzoeken, open plek So Bêchefa,...) met een kleine proeverij van lokale producten (likeur, paté, bosbessen, taart afhankelijk van het seizoen + speciaal bier).

Vanaf 10 personen.

65€ P.P

Paddenstoelen Rit

Begeleide rit E-Step - Paddenstoelen

Paddenstoelen Rit : Begeleide E-Step rit met een kenner die alles zal uitleggen over bospaddenstoelen. Plukken, bereiden en proeven van champignontoast met bier

Boek uw uitje nu al voor september!

Vanaf 4 personen.

65€ P.P

Heeft u een individueel pakket nodig?

Neem contact op !